Quinoa-pindakaas koekjes

Ingrediënten (voor 6 koekjes):

– 8 el ongekookte quinoa
– 3 el pindakaas
– 2 tl honing
– 1 ei
– 8 tl volkoren bloem
– 1 tl bakpoeder
– snufje zout
– snufje kaneel

Bereiding:

  • Kook de quinoa 6 minuten. Giet af in een zeef en laat de quinoa afkoelen tot die koud is.
  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Doe de andere ingrediënten in een kom en mix ze onder elkaar.
  • Voeg achteraf de quinoa toe en mix opnieuw op de laagste stand. Zodra het deeg bij het mixen een bol vormt, is het klaar.
  • Rol bolletjes uit het deeg.
  • Druk plat met een vork.
  • Laat de koekjes gedurende 10 à 12 min bakken.
6 quinoa koekjes
Dit recept is gemaakt door: On a Healthy Adventure

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *